Ontzorgen

Villapool betekent voor u 24/7 ontzorging: vanaf het moment dat u plannen hebt om bouwgrond te kopen tot aan uw verhuizing. Villapool zal u in elke fase van dit proces begeleiden en adviseren.

Denk ook aan advies met betrekking tot sanitair, keuken, trappen, binnendeuren, etc., maar ook aan bemonstering van materialen, zoals tegels en vloeren. Zelfs voor interieur en kleuradvies kunt u bij Villapool terecht.

 

Villapool is uw persoonlijke coördinator, die naast u aan de tafel zit met de pet op van de opdrachtgever.

Bouwen of verbouwen moet leuk zijn, zonder zorgen of gedoe, met als resultaat een geslaagd bouwproject en u als tevreden opdrachtgever!

Over Villapool

Villapool is een totaalconcept waarin de corebusiness particuliere woningbouw is. Villapool is uw aanspreekpunt voor de realisatie van het complete bouwproces, van budgetbepaling en ontwerp tot uitvoering en afbouw van uw droomproject. Verder ontwikkelt Villapool incidenteel kleine bouwplannen van 1 tot 20 woningen, bedrijfshallen en winkelpanden.

Villapool werkt als BNA erkend Bouwkundig opzichter BNA • VTS

Zie ook

Bouwteamprincipe

Bij het bouwteamprincipe wordt de uitvoering van het project verdeeld over een pool van verschillende specialisten die bekend zijn bij Villapool.

Kostenbesparingsmodel

Bij het bouwteamprincipe wordt de uitvoering van het project verdeeld over een pool van verschillende specialisten die bekend zijn bij Villapool. 

Monsterzaal

De monsterzaal is in beginsel opgezet voor de lopende bouwprojecten van Villapool. Deze profiteren dan mee van de AAA-inkoopvoordelen gegenereerd door de grote omzet van Villapool.