Bouwteamprincipe

Villapool werkt samen met diverse, regionale vaste partijen. Deze partijen zijn allemaal specialisten op hun vakgebied met enorm veel ervaring.

Definitie van “pool”: Villapool werkt, in tegenstelling tot andere coördinators, met vaste regionale partijen – architecten, constructeurs, aannemers, onderaannemers, leveranciers – volgens het bouwteamprincipe. Deze partijen zijn allemaal specialisten op hun vakgebied met enorm veel ervaring. Dankzij de vele uitgevoerde werken, waarbij de goede begeleiding op calculatie en uitvoering, strakke planning en dus een soepel verloop van het bouwproces zich keer op keer heeft bewezen, is de prijsvorming vlijmscherp.

Uiteraard kan op verzoek van de opdrachtgever altijd een andere partij worden ingezet. Deze zal dan vooraf door Villapool zorgvuldig worden gescreend op prijs, kwaliteit, referentiewerken, etc. Daarnaast wordt beoordeeld of deze partij binnen de werkwijze van het bouwteam en de coördinator past.

Enkele voordelen:

  • kostenbesparing
  • kwaliteitsverhoging
  • één aanspreekpunt voor alle uitvoerende partijen
  • verkorte bouwtijd
  • flexibiliteit
  • volledig financieel inzicht, vaste prijsafspraken, geen financieel risico

Over Villapool

Villapool is een totaalconcept waarin de corebusiness particuliere woningbouw is. Villapool is uw aanspreekpunt voor de realisatie van het complete bouwproces, van budgetbepaling en ontwerp tot uitvoering en afbouw van uw droomproject. Verder ontwikkelt Villapool incidenteel kleine bouwplannen van 1 tot 20 woningen, bedrijfshallen en winkelpanden.

Villapool werkt als BNA erkend Bouwkundig opzichter BNA • VTS

Zie ook

Kostenbesparingsmodel

Bij het bouwteamprincipe wordt de uitvoering van het project verdeeld over een pool van verschillende specialisten die bekend zijn bij Villapool. 

Ontzorgen

Villapool betekent voor u 24/7 ontzorging: vanaf het moment dat u plannen hebt om bouwgrond te kopen tot aan uw verhuizing. Villapool zal u in elke fase van dit proces begeleiden en adviseren.

Monsterzaal

De monsterzaal is in beginsel opgezet voor de lopende bouwprojecten van Villapool. Deze profiteren dan mee van de AAA-inkoopvoordelen gegenereerd door de grote omzet van Villapool.